nila777

اشتراک گذاری مطالب

nila777

اشتراک گذاری مطالب

معسر و اعسار مطلق و نسبی

به نقل از سایت مشاوره حقوقی دینا ، معسر کسی است که به واسطه نداشتن دارایی یا دسترسی نداشتن به مالش توانایی پرداخت هزینه دادرسی یا دیون خود را ندارد " . در این صورت فرد تمکن مالی برای اینکه بتواند دعوایی در دادگاه اقامه کند و یا اینکه برای خود وکیل اختیار کند ندارد . هم چنین ممکن است فرد قدرت پرداخت جریمه نقدی ای که به آن محکوم شده است را هم نداشته باشد . اعسار مطلق ، اعساری است که شخص ادعا می کند به طور کامل قادر به پرداخت هزینه دادرسی و یا آنچه به آن محکوم شده است  ، نیست  اما در اعسار نسبی بر خلاف اعسار مطلق فرد توانایی مالی پرداخت هزینه دادرسی و محکوم به را دارد اما نمی تواند آن را به صورت یک جا پرداخت کند . برای مطالعه بیشتر درباره معسر و معسر مطلق و نسبی روی لینک زیر کلیک کنید :



www.heyvalaw.com/web/articles/view/494/معسر-کیست-و-اعسار-مطلق-و-نسبی-چیست-.html



اختیارات وکیل دادگستری

به استناد سایت آیین دادرسی مدنی دینا ، به موجب ماده 35 قانون آیین دادرسی مدنی ، وکالت در دادگاه ها شامل تمام اختیارات راجع به امر دادرسی می باشد . مگر اینکه خود موکل برخی از امور را استثنا کرده باشد و در آن مورد از وکیل سلب اختیار کرده باشد . همچنین ، بر اساس قانون ، برخی از امور و دعاوی قابل وکالت دادن نیستند و وکالت دادن در آنها خلاف شرع می باشد . علاوه بر این ، برخی از اختیارات وکیل باید حتما باید در وکالتنامه تصریح شوند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد حدود اختیارات وکیل دادگستری در وکالتنامه بر روی لینک زیر کلیک کنید :



www.heyvalaw.com/web/articles/view/482/حدود-اختیارات-وکیل-دادگستری.html



اعسار و انواع آن

به نقل از سایت مشاوره حقوقی دینا ، همه ما اصطلاح اعسار را شنیده ایم اما اغلب نمی دانیم اعسار چیست ؟ در اصطلاح حقوقی اعسار به معنای این است که فرد از نظر مالی در وضعیتی است که امکان پرداخت بدهی هایش را ندارد و وضعیتی مخصوص افراد عادی است و نه تجار . اعسار می تواند نسبت به دو موضوع مختلف باشد یا اعسار نسبت به هزینه دادرسی و یا اعسار نسبت به محکوم به . بنابراین انواع اعسار را هم می توان در همین دو مورد دانست . برای مطالعه بیشتر درباره اعسار و انواع آن روی لینک زیر کلیک کنید : 



www.heyvalaw.com/web/articles/view/491/اعسار-چیست-و-انواع-آن.html



گزارش اصلاحی چیست

به استناد سایت آیین دادرسی دینا ، در مواردی ، طرفین دعوا برای اینکه به اختلاف میان خود پایان دهند ، از بخشی از ادعاهای خود چشم پوشی می کنند و از دادگاه درخواست می نمایند که قراردادی در این راستا تنظیم کند . در اینجا ، دادرس موضوع سازش و شرایط آن به ترتیبی که واقع شده را در صورت مجلس درج می کند و به امضای طرفین دعوا می رساند . چنانچه سازش در دادگاه انجام شود ، یا صحت سازش نامه غیر رسمی که خارج از دادگاه واقع شده است در دادگاه مورد تایید قرار گیرد ، دادگاه رسیدگی را ختم و و گزارش اصلاحی صادر می کند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه گزارش اصلاحی یعنی چه بر روی لینک زیر کلیک کنید :



www.heyvalaw.com/web/articles/view/469/گزارش-اصلاحی.html



کارشناس رسمی دادگستری و وظایف او

به نقل از سایت آیین دادرسی دینا ،  کارشناس رسمی یعنی کسی که به طور رسمی و قانونی درباره یک موضوع تخصصی نظر می دهد و آن را بررسی می کند . کارشناس رسمی دادگستری کسی است که به طور رسمی در دادگستری درباره یک موضوع اعلام نظر می کنند  در واقع کارشناس رسمی دادگستری به واسطه تحصیلات یا تجربه خودش در یک حرفه یا علم به اندازه ای تبحر دارد که نظر او ملاک رای قرار می گیرد . وظایف کارشناسان رسمی دادگستری از قرار حفظ اسرار ،عدم دریافت وجه غیر قانونی ، داشتن دفاتر منظم کاری و حضور در جلسات دادرسی است . بار مطالعه بیشتر درباه کارشناسی رسمی دادگستری و وظایف او روی لینک زیر کلیک کنید :


www.heyvalaw.com/web/articles/view/489/کارشناس-رسمی-دادگستری-کیست-و-وظایف-او-.html